خورش کرفس
مواد لازم گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم کیلو کرفس 1 تا 2 عدد نعناع 2 دسته جعفری 1 دسته پیاز درشت 1 عدد نمک 2 قاشق مربا خوری فلفل سیاه 2/1 قاشق مربا خوری دارچین 4/1 قاشق مربا خوری زرد چوبه 4/1 قاشق مربا خوری آبلیمو
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگهای سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم سپس ساقه های ترد کرفس را بطول دو بند انگشت میبریم و می شوییم و با 3 تا 4 قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت میریزیم تا کرفس نیز پخته شود ولی زیاد له نشود . نمک و فلفل و آبلیمو را در خورش میریزیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد. ممکن است خورش کرفس را با نعناع و جعفری آماده کرد در اینصورت 1 عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است. نعناع و جعفری و برگهای زرد کرفس را باید خرد کرد و کمی سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ریخت .فقط آبلیمو باید به خورش زد.
نظرات شما عزیزان: