هر چی بخوای هست
به من و تو دانلود خوش آمدید.

ا فرا رسیدن سال جدید بعضی از خانواده ها تغییراتی در برنامه غذایی خود ایجاد می کنند و یکی از مواردی که شاید میزان مصرف آن بیشتر شود، ماهی است. البته به لحاظ علمی هم یکی از غذاهایی که مصرف آن حداقل هفته ای دو بار برای خانواده ها توصیه می شود، ماهی و موارد مشابه آن است.برای پختن ماهی روش های گوناگونی وجود دارد که به بعضی از آن ها اشاره می شود و البته مواد اصلی لازم در این روش ها ثابت است و شما می توانید از این شیوه ها برای طبخ انواع ماهی ها استفاده کنید.
● مواد لازم:
▪ ماهی قزل آلای کامل: به تعداد نفرات
▪ آرد سفید معمولی: به مقدار لازم
▪ نمک، آبلیمو، زعفران دم کرده: به اندازه کافی
● طرز تهیه:
بگذارید ماهی پس از شستن به طور کامل خشک شود. سپس مقداری آبلیمو، نمک و زعفران را مخلوط کنید و ماهی را در آن بخوابانید. البته تمام سطح ماهی و داخل شکم آن را باید با آبلیمو و نمک و زعفران آغشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.سپس تمام سطح ماهی را با آرد سفید بپوشانید و آن را در روغن با حرارت ملایم خوب سرخ کنید.
١) پس از مزه دار کردن ماهی به روش قبل، با استفاده از توری مخصوص یا کباب پز، ماهی را روی حرارت ملایم کباب کنید.
٢) به مواد لازم در روش اول آرد سوخاری، ٢ عدد زرده تخم مرغ، یک تخم مرغ کامل و ماست نیز اضافه کنید.ماست و زعفران را با زرده تخم مرغ، نمک و آبلیمو مخلوط کنید و در یک دیس لبه دار بریزید. سپس ماهی ها را داخل آن قرار دهید به طوری که تمام سطح ماهی از این مواد پوشیده شود و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.سپس تخم مرغ کامل را در ظرفی جداگانه بشکنید و به طور کامل هم بزنید و ماهی ها را به آن آغشته کنید و سپس پشت و روی ماهی ها را با آرد سوخاری و سپس با آرد سفید بپوشانید وآن ها را با حرارت ملایم در روغن سرخ کنید.




تاریخ: جمعه 8 مهر 1390برچسب:,
ارسال توسط ata

مواد لازم

فيله ماهي (شير، قباد...) - 300 گرم
كنجدخام - دو قاشق غذاخوري
سس خردل - دو قاشق غذاخوري
شير - دو قاشق غذاخوري

ماهی کنجدی

طرز تهيه

شير و سس خردل را مخلوط كنيد و فيله‌هاي پاك و آب گرفته شده را درون آن بغلتانيد، سپس فيله را در كنجد خام قرار دهيد (كمي فيله را دركنجد‌ها فشار داده و سپس با تكان كوچك كنجدهاي اضافي را بگيريد.)

فر را از قبل 220‌درجه سانتي‌گراد داغ كنيد. ماهي‌ها را روي سيني چرب شده فر بچينيد و به مدت 10 تا 12 دقيقه بپزيد. سيب‌زميني آب‌پز يا سالاد سيب‌زميني يا هر نوع سالاد تازه فصل مي‌تواند با اين ماهي سرو شود.




تاریخ: جمعه 8 مهر 1390برچسب:,
ارسال توسط ata

مواد لازم

ماهي قزل‌آلا - دو عدد
روغن مايع ذرت - يك پيمانه
برنج - پنج پيمانه
سبزي‌پلو - چهار پيمانه
سير تازه خردشده - نصف پيمانه
نمك و فلفل - به ميزان لازم
زعفران - به ميزان لازم

ته چین ماهی

طرز تهيه

ماهي‌ها را تميز شسته و استخوان آنها را جدا مي‌كنيم. مقداري نمك، فلفل و زعفران به آنها مي‌زنيم تا مزه‌دار شوند. در اين فاصله برنج را كه از شب قبل همراه نمك خيس كرده‌ايم با سبزي‌پلو آبكش مي‌كنيم. سپس ماهي را از طرفي كه گوشت دارد در ماهيتابه سرخ مي‌كنيم و طرف ديگر كه پوست ماهي مي‌باشد را ته ماهيتابه قرار داده و برنج آبكش شده را روي آن مي‌ريزيم. ماهي دوم را كاملا سرخ كرده و سر آن را جدا مي‌كنيم و در ماهيتابه گذاشته و بقيه برنج و سير تازه را روي آن مي‌ريزيم. در ظرف كوچكي، نصف پيمانه آب و بقيه روغن را ريخته روي حرارت مي‌گذاريم. زماني كه به جوش آمد روي برنج مي‌ريزيم و در ظرف را با فويل آلومينيومي بسته و آن را يك ساعت روي حرارت ملايم دم مي‌كنيم. نهايتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شكل تزئين مي‌كنيم.




تاریخ: جمعه 8 مهر 1390برچسب:,
ارسال توسط ata

مواد لازم

بلغورگندم (يارما) يك پيمانه
هويج كوچك دو عدد
سيب‌زميني كوچك دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
گوشت چرخ كرده 100 گرم
آب دو و نيم پيمانه
پياز يك عدد
روغن به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
زردچوبه به ميزان لازم

دمی یارما

طرز تهيه

پياز را درشت خرد كرده و در روغن سرخ مي‌كنيم، بعد از اين كه طلايي شد زردچوبه، گوشت چرخ كرده و رب‌گوجه‌فرنگي را اضافه، سپس هويج و سيب‌زميني نگيني خرد شده را به موادمان مي‌افزاييم و حرارت را كم كرده، در ظرف را به مدت 10 دقيقه مي‌گذاريم تا مواد كمي بپزند. بلغور را به همراه دو و نيم پيمانه آب و نمك به مواد اضافه مي‌كنيم و روي حرارت مي‌گذاريم. پس از بخار شدن تمام آب، مواد را دم مي‌گذاريم.

نكته

اين غذا براي بيماران ديابتي بسيار مفيد است و بدون گوشت نيز قابل مصرف است.

بهتر است اين غذا را با ترشي ميل كنيد.




تاریخ: جمعه 8 مهر 1390برچسب:,
ارسال توسط ata


مواد لازم
برنج 300 گرم
لوبیا سبز پخته 200 گرم
سبزی خورد شده شامل ( تره ، جعفری ، گشنیز ، شدید ) 150 گرم
پیاز سرخ شده 4 ق س
روغن 5 ق س
زعفران آبکرده 4 ق س
رب گوجه فرنگی 2 ق س
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا برنج را آبکش می نماییم . وبعد در قابلمه 2 ق س روغن ریخته کمی از برنج را می ریزیم و بعد لوبیا و بعد سبزی و پیاز سرخ شده به تناسب و بعد در ظرف را می بندیم و می گذاریم برنج دم بکشد . بعد مرغها را در 3 ق س در تابه ای ریخته و تفت می دهیم . زعفران آبکرده و رب گوجه فرنگی و نمک وفلفل را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم بعد از دم کشیدن برنج را در ظرف ریخته و روی برنج کمی زعفران می ریزیم و مرغهای آماده شده تزئین می نماییم.




تاریخ: جمعه 8 مهر 1390برچسب:,
ارسال توسط ata

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 49
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 63
بازدید ماه : 73
بازدید کل : 233069
تعداد مطالب : 128
تعداد نظرات : 15
تعداد آنلاین : 1



w.open(a,'')"

<-PollName->

<-PollItems->

تماس با ما