هر چی بخوای هست
به من و تو دانلود خوش آمدید.

 

طرز تهیه کوکوی مرغ

 


مواد لازم : برای 4 نفر

 

 سینه ی مرغ :1 عدد

تخم مرغ:2عدد

زعفران:یک چهارم قاشق چایخوری

آبلیموی تازه:یک چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل:به میزان لازم

پیاز :1عدد

برگ بو:2عدد

 

 

 

طرز تهیه :

 


سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید .

 

 


 




تاریخ: جمعه 8 مهر 1390برچسب:,
ارسال توسط ata

مواد لازم:


2بسته
خمیر لازانیای آماده

نیم کیلو
قارچ

200 گرم
پنیر پیتزا

2 فنجان
سس سفید

2 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ شده

2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی

از هر کدام یک عدد
فلفل سبز و قرمز دلمه ای

100 گرم
روغن

به قدر لازم
نمک و فلفل

طرز تهیه:

فلفل دلمه ایها را شسته و به صورت خلالهای باریک خرد می کنیم و با 2 قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم. پیاز سرخ شده و رب را اضافه کرده و می گذاریم با یک فنجان آب کمی بجوشد . قارچ را شسته و به صورت حلقه حلقه خرد کرده به آن اضافه می کنیم و نمک و فلفل آن را میزان می کنیم. سپس خمیر لازانیا را مانند ماکارونی پخته و مطابق روش قبلی عمل می کنیم.

نکات تغذیه ای :

لازانیا ، علاوه بر اینکه غذایی لذیذ و مقوی است. همچنین باب طبع کودکان نیز است. افرادی نیز که از لاغری رنج می برند می توانند با خوردن این غذا انرژی زیادی به بدنشان برسانند.




تاریخ: جمعه 8 مهر 1390برچسب:,
ارسال توسط ata

مواد لازم برای 4 نفر:
مرغ یک عدد
میخک 2 عدد
زعفران حل شده در آب 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 4 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده 5 قاشق غذاخوری
بادام خرد شده 5 قاشق غذاخوری
روغن 4 قاشق غذاخوری
برنج آبکش شده 1 پیمانه
ادویه کاری 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
مرغ را تمیز کنید. سپس آن را بشویید و با کمی نمک، فلفل، آب لیمو ترش و زعفران مزه دار کنید و بگذارید 2 ساعت بماند.

گردو را 4- 3 ساعت در آب خیس کنید. سپس پوست آن را گرفته و نگینی خرد کنید.

بادام ها را نیز خیس کرده و پوست آن ها را جدا نمایید و دو لپه کنید.

سپس برنج آبکش شده، گردوی خرد شده، بادام، پیاز داغ، میخک، پودر لیمو عمانی، ادویه کاری، زعفران، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کمی روی حرارت تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط و مزه دار شوند.

سپس شکم مرغ را با این مواد پر کنید و بدوزید.

مرغ را در ظرف مورد نظر، در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت قراردهید تا بپزد (روی مرغ را با فویل بپوشانید تا مرغ هنگام پخت خشک نشود).

پس از پختن کامل، فویل روی آن را بردارید و بگذارید تا پوست مرغ برشته شود؛ برای این کار می توانید از شعله بالای فر (گریل) استفاده کنید.

در صورت دلخواه می توانید مقداری برنج را آبکش کرده و همراه با گردو، بادام و ادویه دم کنید و کنار مرغ سرو نمایید.




تاریخ: جمعه 8 مهر 1390برچسب:,
ارسال توسط ata

طرز تهیه ماهی شکم پر
 
مواد لازم :
ماهی 1 عدد
گشنیز خرد شده 250 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 250 گرم
تمبرهندی به میزان لازم
گردو  50 تا 100 گرم
ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
روغن سرخ كردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
- ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم.
- مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
- سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.
- پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم.
- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
- مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
- در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
* نكته :
- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.
- به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.




تاریخ: جمعه 8 مهر 1390برچسب:,
ارسال توسط ata

مواد لازم


– برنج 2 پيمانه معادل 400 گرم

– آلبالوي هسته كشيده 200 گرم

– شكر 300-200 گرم


– كره 70 گرم

طرز تهیه


برنج را آبكش كرده شكر را همراه با آلبالو روي حرارت قرار داده با حرارت ملايم تا آب بيندازد پس از آب انداختن حرارت را تند كرده كره را اضافه كرده و اجازه دهيد آب آن غليظ و كم شود كف ظرف مناسبي را سلفون كشيده برنج را با دانه هاي آلبالو و كمي از شهد آن مخلوط نموده طوري كه برنج شل نشود و كاملاً خوش رنگ شود. روي سلفون را با قلمو چرب كرده و برنج را داخل آن
مي ريزيم با پشت قاشق كمي فشار مي دهيم لبه هاي سلفون را رويش مي كشيم و درب آن را مي بنديم و به مدت 30 تا 40 دقيقه در طبقه وسط با حرارت 175 سانتيگراد مي ريزيم. در صورت نياز مي توانيم 2 تا 3 قاشق روغن مايع بر سطح آن بدهيد. هنگام برگرداندن درب آن را برداشته سلفون را از سطح آن جدا كنيد و در ظرف مناسب برگردانيد هنگام برگرداندن سلفون از خود قالب حد خواهد شد.




تاریخ: دو شنبه 7 شهريور 1390برچسب:,
ارسال توسط ata
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 202
بازدید دیروز : 74
بازدید هفته : 290
بازدید ماه : 300
بازدید کل : 233296
تعداد مطالب : 128
تعداد نظرات : 15
تعداد آنلاین : 1



w.open(a,'')"

<-PollName->

<-PollItems->

تماس با ما